Kaffegalningen
Brewtal kaffenörd
OK, såg något som hette "Klövermjölk" sist när jag var och handlade, hade lite bråttom och vad jag kunde se på förpackningarna så kunde jag inte fatta vad det skulle vara för skillnad. Hade inte tid eller lust att fråga någon.
Nu har jag emellertid letat på nätet och kommit fram till att det är högpastöriserad mjölk, alltså uppvärmd till lite högre temperatur än den vanliga mjölken. Detta för att förlänga hållbarheten... och på så sätt får de ner priset. Antar att det är hanteringen av mjölken som blir billigare.
Jag ska köpa och jämföra rakt av mot vanlig mellanmjölk nästa gång jag handlar. Både genom att dricka mjölken i glas och att skumma till en cappu (hoppas jag, om jag har något att skumma med...).
Har någon annan provat och jämfört? Hur är klövermjölken?
Fungerar den och smakar "som vanligt" kommer jag lätt att konvertera till klövers för hela slanten, det går åt en heeel del mjölk här hemma... alla driker mjölk och det brukade gå åt till Cappus en gång i tiden med...
Nu har jag emellertid letat på nätet och kommit fram till att det är högpastöriserad mjölk, alltså uppvärmd till lite högre temperatur än den vanliga mjölken. Detta för att förlänga hållbarheten... och på så sätt får de ner priset. Antar att det är hanteringen av mjölken som blir billigare.
Jag ska köpa och jämföra rakt av mot vanlig mellanmjölk nästa gång jag handlar. Både genom att dricka mjölken i glas och att skumma till en cappu (hoppas jag, om jag har något att skumma med...).
Har någon annan provat och jämfört? Hur är klövermjölken?
Fungerar den och smakar "som vanligt" kommer jag lätt att konvertera till klövers för hela slanten, det går åt en heeel del mjölk här hemma... alla driker mjölk och det brukade gå åt till Cappus en gång i tiden med...