Wilderwein
Well-known member
Ok. Vad kostade en påse och hur många gram var det?Det verkar vara någon batch som har gått några butiker bara...
Kanske ska plocka hem resten av påsarna de har kvar...
Ok. Vad kostade en påse och hur många gram var det?Det verkar vara någon batch som har gått några butiker bara...
Kanske ska plocka hem resten av påsarna de har kvar...
250 gramOk. Vad kostade en påse och hur många gram var det?
Har du hunnit testa?
Tack! Och när bäst debut för espresso i min Cellini Mini?Du varierar, men du kan nog göra filterkaffe utan problem med den högra redan nu.
Hur gör man för att få mer smak i cascaran? Jag har försökt brygga som té, men det blir lite väl klent. Jag skulle vilja ha mer som saft!2 x Bridazul | Infusion | Ursprungskaffe | Cascara | Kafferäven
Från tvättstationen Bridazul i Nicaragua har vi både kaffebönor och kaffebönornas torkade fruktkött som kallas cascara. Av cascara kan du göra en kall eller varm infusion och få en smak av tropikerna mitt i den ruggiga vintern.www.kafferaven.se
Cascaran var lite väl syrlig, inte lika god som de har haft tidigare (men går säkert att hitta bra användningsområde för, som att smaksätta sockerlag med).
Däremot var det väldigt trevligt som komplement till bönorna att få brygga dess torkade fruktkött, för det verkar faktiskt finnas lite gemensamt. Bra koncept! Det är närmare mellanrost än riktigt ljust, med både påtaglig syra och sötma. Finns något för finsmakaren och den som bara är lite nyfiken.