Hehe, ja - den slutsatsen tror jag på och en del bönor är lättare att lyckas rosta med jämn kurva (både kenyanska och etiopiska är ju ökända för att vara svåra).Slutsats, bönans kvalitet kan uppväga en suboptimal rostning.
Då kan jag bekräfta att ja, gas dip är från Best Practices.The gas dip fick jag från Mber, så vi passar frågan till honom.
Vad roligt! Låter gott@Mber, har inte knaprat tidigare, men börjar idag. Choklad!!!
Hmm, kanske kan du göra sista sänkningen tidigare, säg vid den tidpunkt du gjorde näst sista sänkningen i grafen ovan?Stigningshastigheten planar ut strax innan K1, några förslag på åtgärder?
#3 var underutvecklad med mindre sötma och lite gräs - första sipparna smakade salt också. Ska bli intressant att se hur den smakar om en vecka.
Tack, då slipper jag beställa den.Jag har läst boken, men tycker att den var ganska meningslös. Han är säkert duktig men den skrevs till synes mycket för att främja hans konsultverksamhet. Har för mig att han beskriver den själv som början av samtalet.