treefinger
Well-known member
Jag tycker man ska röra om..
Dunne, testa även lite socker i de blandningar/bönor som är toksyrliga.
En sak jag har funderat på när det gäller socker i espresso... ska man röra om när man har hällt i det? Förstör man inte creman då?
En pase socker gor espresson godare
I helvete!!
Det finns de saker man helt enkelt inte gör. Till exempel att fånga in måsar, smeta in dem i olja och sedan släppa ut dem på någon strand till Östersjön. Hälla socker i sitt kaffe är en annan sådan sak.
Själv så har jag faktiskt aldrig provat... men får nog göra det nu, även fast jag föredrar att dricka och äta så svart som möjligt.
Seriöst nu gott folk. :angry:
Att ta socker i kaffet är ju ett underkännande av kaffet man själv (eller någon annan) gjort, att det dessutom tar bort merparten av hela iden med att dricka ett välbalanserat, väl utstuderat kaffe som mist hundratalet svarta barn fått sätta livet till för att producera gör ju inte saken bättre direkt.
Testa allt.. visst. Coca-Cola i rödvin, någon?
Att ta socker i kaffet är ju ett underkännande av kaffet man själv (eller någon annan) gjort
om man själv tillsätter kryddorna efteråt så underkänner man kockens kryddning.