Så kommer jag också ihåg det.Gott men inte fantastiskt
Så kommer jag också ihåg det.Gott men inte fantastiskt
Ja https://www.tornlindskafferosteri.com/product-page/etiopien-ana-sorahade du någon favorit av Törnlinds, deras Kenyanska Singoalla?
Intressant att ni hade så olika intryck18/12.
Mycket gott enligt mig, Vinbär och tydlig sötma, runt. Sambon upplevde det som karaktärslöst.
Vilken bryggmetod använde du? Jag kör den nämligen som espresso för närvarande och genom att hålla den kort, ratio 1:1,5-1,8, och dra ner temperaturen får jag nougat/nöt/choklad i koppen utan tecken till bitterhet.21/12.
Mörkaste rosten på två år, oljan trängt fram delvis på bönorna. Smaken känner jag igen hos franskrost, platt och bitter. Inte min melodi.
Brygg, Kalita. När jag såg hur mörkt det var lät jag vattnet svalna något, blev 90-92 grader. Jag har nog överlag svårt att känna chokladliknande smaker, mycket lättare för frukter och blommor. Använder du ofta bönor som rostats så här hårt?Vilken bryggmetod använde du? Jag kör den nämligen som espresso för närvarande och genom att hålla den kort, ratio 1:1,5-1,8, och dra ner temperaturen får jag nougat/nöt/choklad i koppen utan tecken till bitterhet.