Ducceniclas
Well-known member
Citrusespresso, men med någon skum bismak som inte var lika rolig.
Jag fick flashbacks från lumpen - munnen full med tallbarr.
Men på nått sjukt sätt tyckte jag om det. Både yirgan och lumpen...
Citrusespresso, men med någon skum bismak som inte var lika rolig.
Snarare syditaliensk. 45% robusta. Inte minsta antydan till syra. Bara väldigt jordiga, torra, chokladiga smaker. Ljusrostat, anpassat för helautomatiska maskiner.
Koppiblandningen Peter Frenhoff tävlade med på Barista Cup ska alldeles snart in i kvarnen. Wohoo!
Gött! Rostat när?
/AA
använd gärna hett vatten med tryck från en s.k espressomaskin!fick en 250g Night Driver påse;
någon med tips om detta?
använd gärna hett vatten med tryck från en s.k espressomaskin!
Testade just Sumatra Gayo Mountain, fick en väldigt tunn och ljus crema, ska den vara sån?
Smaken föll mig inte riktigt på läppen heller...
Gött! Rostat när?
/AA
15:e april. Så det är väl inte purfärskt, men det ska det ju inte vara heller. Jag har nu avsmakat, men kan inte säga annat än att den är ganska söt. Någon som kan bidra med mer karaktäristika på den?
Det ÄR syrligt, och sött! Svingott med fet mjölk.Jag undrade mest för att Charles sa att han inte hade mer rostat när jag frågade sist. Han hade en liten laddning gröna kvar som han skulle rosta inom det närmsta och han lovade att lägga undan ett kg.
Jag har inte fått chansen att smaka det än men tydligen så är det riktigt syrligt och gott.
/AA
Åker till Italien om någon vecka här, vad har ni för tips på kaffebönor som "bör" inhandlas på plats?
/Magnuz