Hej!
Jag har en prof inox kvarn, som jag "antar" att jag är nöjd med, det är min första. Ibland tycker jag dock att jag får olika bra resultat trots konstant kaffemängd, tampning och malningsgrad, och jag har funderat på om detta kan bero på kvarnens ojämna malning. Jag har varit en ganska flitig läsare här på forumet, och funderar på att byta upp mig, eventuellt till en minimoka m203. Mina frågor till kunskapens källor lyder;
Är skillnaden märkbar i detta korta hopp i prisklass?
Vad är det som skiljer?
Om det finns någon som haft min kvarn och sedan bytt, skulle jag vara evigt tacksam för lite råd och erfarenheter.
mvh
/David
----------------------
Isomac Giada, Isomac Prof Inox, Mauro de Luxe
Jag har en prof inox kvarn, som jag "antar" att jag är nöjd med, det är min första. Ibland tycker jag dock att jag får olika bra resultat trots konstant kaffemängd, tampning och malningsgrad, och jag har funderat på om detta kan bero på kvarnens ojämna malning. Jag har varit en ganska flitig läsare här på forumet, och funderar på att byta upp mig, eventuellt till en minimoka m203. Mina frågor till kunskapens källor lyder;
Är skillnaden märkbar i detta korta hopp i prisklass?
Vad är det som skiljer?
Om det finns någon som haft min kvarn och sedan bytt, skulle jag vara evigt tacksam för lite råd och erfarenheter.
mvh
/David
----------------------
Isomac Giada, Isomac Prof Inox, Mauro de Luxe