Vad jobbar Ni med?

lupoo

Well-known member
Sjukgymnast (på rehabklinik). Sitter även med lite IT sysslor, så det blir en stund framför skärmen varje dag;) .
 

wesaft

Well-known member
Sjukgymnast skulle jag vilja bli, verkar roligt :)
Jag sitter framför datorskärmen och försöker programmera hela dagarna.
 

vanhoffen

Well-known member
Behöver man typ fritidspedagog utbildning eller liknande för det?

Nja.. Jag började vicka lite på fritids och träffade där på killen jag är assistent åt. Hans dåvarande assistent skulle sluta och personkemin stämde mellan mig och killen.
I just min situation var det viktigare att jag dels var ung kille och att vi "bondade" än att jag hade en utbildning. De barnskötare och fritidspedagoger som fanns i komunen var typ 40-60 åriga tanter och det är inte så lätt för en kille på 13 år att knyta an till en äldre kvinna. Särskilt inte eftersom man är med HELA dagarna, även på rasterna och lunchen.
Ibland krävs även en del brottning när killen får ett av sina (mindre och mindre förekommande) utbrott och han är grymt stark.

Hur som helst är det himmla givande och se att han faktiskt gjort genombrott och att han mognat. Det gäller att suga på den karamellen när det är dåliga dagar och man får höra att man är en dumskalle hela tiden:D
 

jimistark

Member
Ok låter spännande iaf.
Min sambo jobbar på dagis och är väl svårt att säga att dom utvecklas så mycket under den tiden dom är där.
Hon jobbade med årsk 4-6 förut och det var nog mer givande i den aspekten... nu är det mest byta blöja och sova middag vad jag förstått :)
 

BSOBY

Member
Sjukgymnast skulle jag vilja bli, verkar roligt :)

Inte så dumt alls att vara sjukgymnast. Man måste gilla att arbeta tätt med människor. Det innebär endel tunga dagar, man kan bli rejält mentalt trött men de flesta dagar är riktigt så bra. Jobbar man i Norge som jag gör kan man dessutom tjäna lite pengar på yrket:)
 

Axel

Well-known member
Jobbar på Café kräm här i Helsingborg och spelar poker för att tjäna pengar.Om ni nu räknar poker som ett jobb, antar att de flesta inte gör det men. 22-04, 4 dagar i veckan. Nog ser jag de som ett jobb och hobby allt i ett! Fast som BSOBY sa, norge är fan ett bra alternativ :)
 

petrucci

Active member
jobbar som vitvarusäljare blir en och annan fet espresomaskin som man får iväg också! kommer ihåg att espresoavd. var de värsta man kunde få en fråga om innan man fick lite koll!

kund: "vad är det för skillnad på den är som kostar 15000:- och den här som kostar 6000:-"

jag: "öhh va"
 

jb

Well-known member
Jag har fått (gett mig själv!) nöjet att få "pilla med" det jag gillar allra bäst, nämligen hantverket espresso, espressomaskiner, espressokaffe... ;)
 

Brölar

Well-known member
Jag är fotograf. Egenföretagare som plåtar allt från porträtt och bröllop till press/reportage och reklam/produktfoto.
 

Marv

Well-known member
Jobbar som produktchef på ett företag som tillverkar dispersionskompensering för fiberoptiska nät.
 

Joakim C

Well-known member
En till designer? Kul! Jag pluggade på Designhögskolan i Umeå i början av 90-talet. Fast nu jobbar jag med immaterialrätt. Något mindre stimulerande än formgivning :(

Jag tillhör en lite senare generation men jag jobbar tillsammans med och känner flera som har läst på designskolan i Umeå. Den är ju nåt av det bästa Sverige har att erbjuda. Själv är jag utbildad i Köpenhamn på Danmarks Designskole.
 

Forumstatistik

Trådar
14,210
Inlägg
152,128
Medlemmar
18,995
Senaste medlemmen
CaffeineFiend
Topp