Jag har snart gjort slut på min första kilopåse av Mauro De Luxe. Klart det bästa av alla bönor jag har provat so far. Har tidigare tuggat mig igenom hela Kahls sortiment och tyvärr inte hittat något som är i närheten av lika bra som Mauro De Lux.
Vad är er erfarenhet av Mauro? Jag har ju sett att det finns ganska många olika Mauro. Jag är ju sugen på att tokköpa massor med De Luxe nu men kanske är värt att prova de andra Mauro? Vilka isåfall?
Menar du då:
Daterra & Minita Espresso
Etiopisk Yirgacheffe
Hittar båda på coffeenet.se
Det är alltid svårt att veta exakt vilken bladning man menar. Daterrakaffet var ju sjukt dyrt (men kan ju inte låta bli att prova det om det är det "bästa"
Tycker att De Luxen är ett mycket bra referenskaffe och hyggligt lättjobbat.
De ställen med bra omsättning på sina bönpåsar! Brukar få tag på hyfsat färsk De Luxe hos den lokale handlaren (2 mån post rost). Det är ju inte kul att hitta "hyllvärmare".men... hur gör man för att hitta färska deluxen?
Bettet har jag känt av men nougaten? Nja...vi får se efter ett tag. Kan ju vara allt påskgodis som färgar smaken lite
Hej Faktor, står rostat datum i Åre påsar?