Aha då är jag med. Visste inte att trisse sålt den.Det är den @trisse byggde - tror att det blev en Silvia mest för att han fick tag på den begagnad.
Silvia är överlag bättre byggd än Gaggia Classic, med mer hållbara komponenter, större kokare och t.ex. ångrör som tätar med packning istället för metall mot metall.. Å andra sidan är Gaggiuino gjord för Classic så det kommer åtminstone se ut som att den följer temperaturkurvan bättre där sonden sitter (inte inuti gruppen..). Kitet minskar gapet som annars finns i ångkapacitet och viss fördel får man ge Classic att den har kokaren direkt ovanpå gruppen (snabbare uppvärmning och för att ändra temperatur).
Annars är det ju i grund och botten samma sorts maskin.
Det var också en slump. Kom över en Gaggia classic från 2019 gratis och då kunde jag inte låta bli att modda den också. Helt klart smidigare att modda Gaggian då dokumentationen är gjort för den maskinen. Har förövrigt gen 3 nu och det är ett rejält lyft mot tidigare.Aha då är jag med. Visste inte att trisse sålt den.
Även en rancilio silviaHar en grå specialita och dolcevita skivor i stockholm vid intresse
Har du kvar den?Även en rancilio silvia