Denna tråd kanske egentligen hör hemma under Mjukvara, men jag kör igång den här.
Jag har på senare tid fått för mig att mjölkens temperatur har betydelse för hur bra latte art man kan göra, eller åtminstone påverkar på vilket sätt mjölken och kaffet blandas. Är det någon mer som har fundering kring detta? Vilken borde i så fall vara den optimala temperaturen för mjölk respektive kaffe för att "blandningen" skall bli så bra som möjligt. Det är ju inte alls säkert att detta sammanfaller med lämplig serveringstemperatur.
Jag har på senare tid fått för mig att mjölkens temperatur har betydelse för hur bra latte art man kan göra, eller åtminstone påverkar på vilket sätt mjölken och kaffet blandas. Är det någon mer som har fundering kring detta? Vilken borde i så fall vara den optimala temperaturen för mjölk respektive kaffe för att "blandningen" skall bli så bra som möjligt. Det är ju inte alls säkert att detta sammanfaller med lämplig serveringstemperatur.