Hej alla,
Jag är nu i detta forum och har en fråga som i princip är för min fru. Själv är jag i princip en kaffenovis men vill gärna lära mig mer om denna ädla dryck.
Hon kommer från Frankrike och gillar inte kaffe i Sverige. Hon tycker att det smakar bränt och beskt och därför dricker hon vad jag kallar buljong-kaffe dvs pulverkaffe.
Jag skulle vilja göra riktigt kaffe som hon skulle kunna uppskatta men vet inte riktigt hur/vad jag ska göra.
Normalt maler jag kaffet själv ganska fint och sedan tillreder jag det i en Bodum pressbryggare. Brukar låta det stå i 3-5 minuter innan jag pressar
Jag har provat massor av olika kaffebönor men hon tycker allt blir bränt och beskt.
Hälsningar,
Danne
Jag är nu i detta forum och har en fråga som i princip är för min fru. Själv är jag i princip en kaffenovis men vill gärna lära mig mer om denna ädla dryck.
Hon kommer från Frankrike och gillar inte kaffe i Sverige. Hon tycker att det smakar bränt och beskt och därför dricker hon vad jag kallar buljong-kaffe dvs pulverkaffe.
Jag skulle vilja göra riktigt kaffe som hon skulle kunna uppskatta men vet inte riktigt hur/vad jag ska göra.
Normalt maler jag kaffet själv ganska fint och sedan tillreder jag det i en Bodum pressbryggare. Brukar låta det stå i 3-5 minuter innan jag pressar
Jag har provat massor av olika kaffebönor men hon tycker allt blir bränt och beskt.
Hälsningar,
Danne