Hej!
Är relativt ny på det här med espresso men köpte mig en maskin för 8-10 månader sen (ny).
Har varit ganska duktig på att backflusha den regelbundet och gjorde för ett tag sen min första avkalkning av hela maskinen enligt bruksanvisningen till maskinen. Upplever att den redan innan jag gjorde detta var lite kärv i reglaget (brew group lever) och att det nu blivit sämre. Kan ibland uppleva samma sak efter jag backflushat trots jag tycker jag varit duktig på att göra det många gånger med rent vatten efter att ha haft medel i blindfiltret.
Ursäkta för alla ickekorrekta ordval och nybörjarmisstag haha, men är det någon som har nåt tips på varför det kärvar och vad jag kan göra?
Just nu ligger det nära till hands att ta in den dit jag köpte den för storservice, men kanske kan jag slippa det med några råd från er.
Tack på förhand =)
Tore
Är relativt ny på det här med espresso men köpte mig en maskin för 8-10 månader sen (ny).
Har varit ganska duktig på att backflusha den regelbundet och gjorde för ett tag sen min första avkalkning av hela maskinen enligt bruksanvisningen till maskinen. Upplever att den redan innan jag gjorde detta var lite kärv i reglaget (brew group lever) och att det nu blivit sämre. Kan ibland uppleva samma sak efter jag backflushat trots jag tycker jag varit duktig på att göra det många gånger med rent vatten efter att ha haft medel i blindfiltret.
Ursäkta för alla ickekorrekta ordval och nybörjarmisstag haha, men är det någon som har nåt tips på varför det kärvar och vad jag kan göra?
Just nu ligger det nära till hands att ta in den dit jag köpte den för storservice, men kanske kan jag slippa det med några råd från er.
Tack på förhand =)
Tore