Hej!
Har köpt oss en Jura ENA 8 och körde första testerna/kopparna på en böna från Jura som heter "Impressa" (mellanrost), vilket vi fick fram en godkänd cappucino på efter ett tag.
Dock tog dessa slut och vi köpte en påse Lavazza Rossa från vår lokala butik, dock upplever jag den som väldigt besk i smaken och inte alls i närheten av "Impressa" bönorna, någon som har några bra tips på inställningar för dessa bönor?
Just nu kör jag full malning och sedan har jag dragit ner styrkan lite men upplever den fortfarande som vädligt besk.
//P
Har köpt oss en Jura ENA 8 och körde första testerna/kopparna på en böna från Jura som heter "Impressa" (mellanrost), vilket vi fick fram en godkänd cappucino på efter ett tag.
Dock tog dessa slut och vi köpte en påse Lavazza Rossa från vår lokala butik, dock upplever jag den som väldigt besk i smaken och inte alls i närheten av "Impressa" bönorna, någon som har några bra tips på inställningar för dessa bönor?
Just nu kör jag full malning och sedan har jag dragit ner styrkan lite men upplever den fortfarande som vädligt besk.
//P