Axel
Well-known member
En liten variant jag brukar köra när det nalkas sommar!
Skopa i en tesked socker i espressokoppen.
Brygg en enkel, gärna av söt/syrlig variant. kort tight och gärna direkt på sockret.
Skiva en bitjordgubb och släng i.
Skaka till lite grädde i en shaker så den blir lite luftigare och häll på en skvätt!
En härlig kombination av den varma espresson, sockerlagen som snarare blir som saft i den sötsyrliga espresson, den kalla mustiga grädden och den friska korniga jordgubben!
Grymt.
Skopa i en tesked socker i espressokoppen.
Brygg en enkel, gärna av söt/syrlig variant. kort tight och gärna direkt på sockret.
Skiva en bitjordgubb och släng i.
Skaka till lite grädde i en shaker så den blir lite luftigare och häll på en skvätt!
En härlig kombination av den varma espresson, sockerlagen som snarare blir som saft i den sötsyrliga espresson, den kalla mustiga grädden och den friska korniga jordgubben!
Grymt.