bauta
Well-known member
Jag har en Brewtus m DB & PID, och särbon en Aquila med HX.
För PID finns en offset som väl är diffen från mätpunkten till utvatten? För HX gäller att spola x antal sekunder.
Jag har en labtermometer m givare typ K. Har funderat på att bygga en mätpunkt enl den gamla tråden där skruven på framsidan av bryggruppen byts ut.
http://www.riktigtkaffe.se/showthre...rprobe-till-E61-gruppen&highlight=m%E4ta+temp
Men då mäter du cirkulationsvattnet i gruppen?
När tex J&N anger 93° som bryggtemp, var mäter ni?
Försöker ni mäta i filtret, i vattenstrålen ut eller i koppen nedanför?
För PID finns en offset som väl är diffen från mätpunkten till utvatten? För HX gäller att spola x antal sekunder.
Jag har en labtermometer m givare typ K. Har funderat på att bygga en mätpunkt enl den gamla tråden där skruven på framsidan av bryggruppen byts ut.
http://www.riktigtkaffe.se/showthre...rprobe-till-E61-gruppen&highlight=m%E4ta+temp
Men då mäter du cirkulationsvattnet i gruppen?
När tex J&N anger 93° som bryggtemp, var mäter ni?
Försöker ni mäta i filtret, i vattenstrålen ut eller i koppen nedanför?
Senast ändrad: