Har nu prövat flertal specialkaffe bönor men tycker alla smakar surt.
Jag återkommer hela tiden tillbaka till Lavazza crema aroma som den som passar mina smaklökar bäst.
När jag jämför visuellt mörkrostat specialkaffe så ser de ut som lättrostade bönor i jämförelse med Lavazza mellanrostade?
På bilden ser ni Lavazza mellanrostad till vänster. Till höger mörkrostat specialkaffe och längst ner ljus/mellenrostade lokalt rostat specialkaffe 90.

Får inte ihop det att den kan vara så stor skillnad på vad som är mörkstostat och mellanrostat?
Tar även emot tips på specialkaffe som är mer rostat som Lavazzas?
Jag återkommer hela tiden tillbaka till Lavazza crema aroma som den som passar mina smaklökar bäst.
När jag jämför visuellt mörkrostat specialkaffe så ser de ut som lättrostade bönor i jämförelse med Lavazza mellanrostade?
På bilden ser ni Lavazza mellanrostad till vänster. Till höger mörkrostat specialkaffe och längst ner ljus/mellenrostade lokalt rostat specialkaffe 90.

Får inte ihop det att den kan vara så stor skillnad på vad som är mörkstostat och mellanrostat?
Tar även emot tips på specialkaffe som är mer rostat som Lavazzas?