Först och främst måste man få till ett riktigt bra mjölkskum. Det finns många trådar här som handlar om det. Att hälla är en skön konst. Gå in på youtube och sök på "latte art", "rosetta" eller "latte heart" så hittar du många filmer med hällteknik.
Några tips när du häller är att hålla kannans pip så nära ytan som möjligt, om det är ett högt glas ska du vinkla glaset. Skummar du rätt häller sig arten nästan sig själv, kolla på youtube som Molarin sa.
En erfarenhet: Våga hälla tillräckligt fort. Med en för klen stråle blir det inte tillräckligt "tryck" för att det skall lägga sig på ytan. Beror dock mkt på hur du fått till skummet vad som är lagom.
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa till att anpassa innehållet, skräddarsy din erfarenhet och hålla dig inloggad om du registrerar dig som medlem.
Genom att fortsätta använda den här webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.