SingleDingle
Member
Kära kaffekonnässörer, njutare och (miss?)brukare. Äntligen tagit steget till att köpa mig en vettig handkvarn och behöver nu tips på goda bönor för att inviga den till presskannan, som kommer att vara mitt sätt att brygga detta svarta guld på. Som jag förstått så går det bra även med s.k. espressobönor men vissa gör sig säkert bättre än andra. Jag dricker alltid mitt kaffe med mjölk och smakpreferens tenderar att gå mot 'fyllig', 'choklad, 'kola' och favoriter i mitt begränsade drickande är:
- Lavassa Rosso
- Arvid Nordqvist Pressiado
- Lykke Bam Bam
Genom sökande på detta forum fick jag upp tips om att satsa på single origin för mina ändamål, vad är fördelen med detta?
Ha en trevlig dag!
- Lavassa Rosso
- Arvid Nordqvist Pressiado
- Lykke Bam Bam
Genom sökande på detta forum fick jag upp tips om att satsa på single origin för mina ändamål, vad är fördelen med detta?
Ha en trevlig dag!