Välkommen i klubben! :lol:jag är helt novis på rostningsfronten men börjar mer och mer inse fördelarna med färskrostat.
Nej!!!!!!!!!!!!!en sak undrar jag dock: är det givet att man uppnår bättre resultat med en hemmarostare
Ja, rostning är inte en tekniksport som espressobryggning. Främsta skälet till att skaffa en rostare bör vara bekvämlighetsskälet... Jag har aldrig prövat rosta i en varmluftsugn men hört andra göra det med framgång. Det borde teoretiskt sett vara bättre med varmluften på då du får en bättre värmefördelning. Men det finns ju bara ett sätt att ta reda på det: Testa!eller är det mest en fråga om bekvämlighet och att det är kul med prylar (vilket det onekligen är)? ... är det tekniskt/praktiskt möjligt att rosta lika bra i hushållsugn om man bara tränar tillräckligt mycket (jämfört med de vanligaste konsumentrostarna alltså)?
Man borde kunna göra detta med en hushållsassisten också va? Fast kärlet är förstås lite väl stort. Jättesmart med omrörningsgrejen man får med på köpet när man använder bakmaskinen.
Hmmm, kanske kunde man... *går ner i källaren och funderar*
.... Nu är nämligen 9 kilo råkaffe från Gokaffe på väg också! Tack för snabb service Lassekongo![]()
Alla ni som har en Genecafé, är ni 100% nöjda?
Är grymt sugen på att skaffa en.
inline vad är det för hållare du har till pistolen?