Har problem att brygga denna bönan. Fungerar inte alls att brygga liknande som andra ljusrostade från tex kenya eller Columbia som jag kört senast.
Känns som den är extremt svår att extrahera plus att det blir mycket fines så blir lätt att filtret blir igensatt.
Har kört mitt andra ljusrostade med James Hoffmans v60 recept på runt 2.0 på min nya Fellow ode med gott resultat. Med denna bönan har jag vart nere ända på 1.1 så att skivorna till och med slår ihop lite.
Är det inte konstigt att man skulle behöva mala så extremt mycket finare för denna bönan jämfört med tex en kenyan?
Känns som den är extremt svår att extrahera plus att det blir mycket fines så blir lätt att filtret blir igensatt.
Har kört mitt andra ljusrostade med James Hoffmans v60 recept på runt 2.0 på min nya Fellow ode med gott resultat. Med denna bönan har jag vart nere ända på 1.1 så att skivorna till och med slår ihop lite.
Är det inte konstigt att man skulle behöva mala så extremt mycket finare för denna bönan jämfört med tex en kenyan?