Type k. Den är är lätt att byta ut, bara jag hittar en men rätt gänga och längd. M4 tror jag och kanske 50mm.Vad är det för typ av givare? K thermocouple? Och tror du att de är lätta att byta ut?
Jo. Har läst både den och två andra böcker men nu när man står med rosten framför sig är det ändå inte så lätt. Vad är tekniken för att RoR alltid ska sjuka?Precis, ROR (rate of rise) syns efter charge. Letade själv vid mitt första försök.
En av Scott Raos hörnstenar är ständigt avtagande ROR, annars stor risk för bakade bönor.
Skickat från min SGP771 via Tapatalk
Nu har den kommit!
Första rosten avklarad, grannar gillar mig inte nu...
En snabb recension. Ville först och främst se att den startade och det gjorde den. När den väl va på kunde jag inte hålla mig och hällde ner 100g böner.
Var lite feg med värmen och har inte riktigt förstått hur den fungerar så rostningen tog ca 14 min. Hade kopplat termometern till telefonen via bluetooth och försökte logga via appen tc4. Men tyvärr försvann den.
Nedkylning av bönorna i rosten gick iallafall snabbt. Imorgon ska jag koppla upp den till artisan så ska ni få lite grafer
Skickat från min SM-G975F via Tapatalk
Vi får se när jag fått fakturan från fedex men tror de kommer landa på ca 6000 totaltVad gick kalaset på?