Stadler
Well-known member
Hej,
Är jag den enda som tycker att barerna endast serverar Arabica? Det verkar som om robustabönan är ställd i skamvrån och inte anses så fin vilket får till sin följd att de flesta barer minsann inte serverar denna primitiva, enkla och oraffinerade produkt.
Tvärtom anser jag, robusta är för mig den äkta espresson som jag kan längta efter, sedan får man till svar att vi minsann inte har någon robusta i våra kvarnar!
Arabicabönor har förvisso ett mycket större spann av smaker som är en upplevelse i sig, men det smakar ju inte kaffekaffe med den där kärva eftersmaken. Det smakar parfym!
Forca robusta, du behöver allt stöd du kan få.
Är jag den enda som tycker att barerna endast serverar Arabica? Det verkar som om robustabönan är ställd i skamvrån och inte anses så fin vilket får till sin följd att de flesta barer minsann inte serverar denna primitiva, enkla och oraffinerade produkt.
Tvärtom anser jag, robusta är för mig den äkta espresson som jag kan längta efter, sedan får man till svar att vi minsann inte har någon robusta i våra kvarnar!
Arabicabönor har förvisso ett mycket större spann av smaker som är en upplevelse i sig, men det smakar ju inte kaffekaffe med den där kärva eftersmaken. Det smakar parfym!
Forca robusta, du behöver allt stöd du kan få.