Göteborg Café Paparazzo

Matte_L

Active member
Första besöket idag.
Kan bara hålla med Jutta, underbara bakverk.
Fick en chokladfylld croissant som nästan smälte i munnen.
Goda och billiga mackor intogs också.

Ur kaffesynpunkt så behövs det nog lite mer träning bakom maskinen. Ett gott kaffe men mjölkskummningen lämnade lite att önska. Det var INTE Jutta som stog bakom maskinen :)

Jag skall definitivt äta mer goda bakverk och förhoppningsvis få godare kaffe varje gång.

/Mattias
 

Molarin

Well-known member
Fick en mycket god cappuccino serverad av Jutta i dag. Gjord på J&N FTO. Perfekt mjölkskumning, både konsistens och temperatur. Art över medel och smak med drag åt smörkola.

Tack för kaffet, Jutta!
 

Jutta

Well-known member
Äsch, du vågar inte säga nåt annat ju... =)

Shit, jag blev verkligen nervös! Alldeles skakis när det gällde, hehe. Jättekul att du kom och hälsade på, Molarin!
Bra att temperaturen var bra, jag har varit lite osäker på om jag kanske börjat överhetta en aning på senaste. Det är så lockande med det "sega" braiga skummet som blir när man värmer lite längre, det är stabilare att hälla art med.

Hatten av /Jutta
 

hertigen

Member
Molarin - kort fråga: När du skriver "Art över medel ...", vad innebär det? Och vad var det för latte art (-motiv) i det här specifika fallet?
 

Molarin

Well-known member
En liten skala:
-bläbb
-ej art (men bra skum)
-försök till art (men får ses som misslyckad)
-art (ja, det är ju NÅNTING)
-art över medel (en helt ok art, typ hjärta)
-fin art (snygg rosetta , löv eller liknande)
-grym art (perfekt rosetta, tulpan etc)
-sanslös art (dubbel rosetta eller extremt symmetrisk rosetta)


Typ. ;)
 

Forumstatistik

Trådar
14,632
Inlägg
155,471
Medlemmar
19,331
Senaste medlemmen
ca.nord
Topp