Vad jobbar Ni med?

majkeloak

Well-known member
Jag knegar sedan ett halvår tillbaka som IT-konsult på Ericsson i Stockholm. Så jag tror jag lägger mig i mainstreamkategorin här på forumet. Men jag är nog (förhoppningsvis) unik med att programmera i TTCN3. :)

Nja.. Inte helt unik kanske. Ett och annat testfall litet har jag skrivit i TTNC3.
Jag jobbar nämligen med Integration och Verifering på Ericsson i Stockholm.

/Mikael
 

Essenzatjejen

Well-known member
har tre jobb :p

Essenza då... dööh..
Reception/Café Nordic Club
Dansinstruktör vuxna & Barn Nordic Club.

Är i en sorts övergångsperiod :D
 

Ppettson

Well-known member
Jobbar med "studieblyga" elever och driver ett eget företag inom konst och design. Sen fredag till söndag är man "jourhavande älskare":D
 

confuzed

Well-known member
Jag jobbar som tågvärd på SJ, det innebär arbetsuppgifter som att ta biljetter, servera 1:a klassresenärerna mat och kaffe, stå i bistron och säga om du tar både bulle och kaffe så blir det bara 15 kronor.

Kan även vara arbetsuppgifter som att sitta och prata musik/litteratur/teater/film/kaffe/mat etc. med resenärer eller arbetskamrater, förklara för patie... nä förlåt resenärerna att jag tyvärr inte kan göra något åt att det inte finns en rätt som är både gluten-, laktosfri och utan paprika och att jag inte gärna vill bli utskälld för det. Le snällt och säga att ja det är mjölk i det där paketet som det står mellanmjölk på när någon förrvirrad människa frågar(för eftersom man i de flesta restaurangvagnar har hällt i motorolja i paketen är det bäst att inte kolla själv).

Ett jobb som ibland kan vara jättetrevligt men knappast är något jag vill hålla på med för evigt, barista verkar trevligare, bokförläggare mer stimulerande, författare mer kreativt etc. Ska bara bli stor först så jag kan bli något av detta.

//Åsan
 

Stefan Böna

Mr Microtext
Jahaja... Jag har ju redan, förvisso, skrivit i denna tråden tidigare.

Men... (med Tony Irvingskt uttal)

Från och med den 29 mars (som är en lördag, jag vet) jobbar jag med... Ingenting... :(

Jag fick sparken i dag p g a arbetsbrist. Sanningen är att min avdelning ska läggas ned eftersom den anses inte tillräckligt lönsam... :(

Hoppas dock inte kaffet blir sämre bara för att jag är lite nere. Antonio på Il Cappuccino, i Örebro, säger att espresso är mer än bara mala, tampa och brygga. Det handlar mycket om känslor och sinnesstämning också. Enligt honom... Jag tror att det ligger något i det...

//Stefan (som förhoppningsvis snart hittar ett nytt jobb; inkomsten är ju viktig trots allt: vem ska annars köpa kaffet?)
 

Bjarne

Well-known member
Tråkigt Stefan! Hoppas du hittar nå't lämpligt/roligt. Kanske be Antonio på Il Cappuccino om praktikplats/extraknäck tills det löser sig? :)
 

Molarin

Well-known member
Jag har svårt att beklaga när någon slipper den grafiska branschen.

Men att vara utan jobb är ju inge kul...
 
C

crema

Guest
Tråkigt att höra Stefan. känns som den grafiska branschen inte ligger på topp just nu. man hör att det läggs ner lita här och där. kanske ett tillfälle att öka kaffe kvaliteten i Örebro. du tyckte ju inte att ni så många bra fik.
 

confuzed

Well-known member
Vilken/vilka linjer?

Jag ska ju ut och åka tåg snart...

Rätt blandat X2000 till och från Stockholm, regionaltågen och intercitytågen som går härikring så ska du åka lokaltåg hemikring får du nog inte se mig men på X2000 är det inte omöjligt(har ingen tur där nu men har väldans mycket jourer på schemat så kan bli lite vad som helst då). Men åker du tåg med mig ska jag se till att kaffet är extra färskt i bistron och gjort med tre påsar så att det faktiskt smakar något :)

//Åsa
 

jodah

Well-known member
Jobbar med värmepumpar, så det är rörpuleri med lite styr och regler.
Men nu är jag föräldraledig.:)
Så nu tänkte jag passa på jobba upp mina baristakunskaper som tidigare sträckt sig till att trycka på knappen.
 

roccster

Well-known member
Jobbar som systemadministratör för mail och annat krafs. Man kan nog rätt lugnt säga att jag mitt jobb kommer inte vara det som barnen på min sons skola kommer att minnas med entusiasm...
 

hrbrun

Well-known member
Oj. Jag har missat ditt inlägg. :unsure: Var jobbar du? Jag jobbar också på I&V. Sitter på TN.

Jahaja, några ericssonare till här alltså.

Jag jobbar på Ericsson i linkan, fast inte med något så tekniskt som att programmera. Jag brukar mest avbryta folk som gör sånt genom att tvinga dem att gå på möten och sånt :)
 

iceaway

Well-known member
Det här var mig en gammal tråd :) Det var tydligen 14 år sedan jag skrev i den sist, då var jag student. Sedan dess har det hänt en del, och jag jobbar numera som utvecklare, och håller på med inbyggda system.
 

Forumstatistik

Trådar
14,486
Inlägg
154,168
Medlemmar
19,225
Senaste medlemmen
Nossebro66
Topp