En sedan ett par veckor öppnad påse Amigos (Trieste) med vid det här laget en aning bedagade bönor. Smaken har mattats, klorna klöser inte längre som förr, robustans (95 %) kärva klang har övergått i dov liksmak. Lär räcka ett par dagar till, sen får jag äntligen öppna en ny påse.
Enkel lösning, drick mer kaffe! Alternativt bjud över dina vänner på espressofest, ett oundbärligt knep då man som nybörjare behöver flygtimmar alternativt när man bara vill öppna nästa påse
Edit: Måste tillägga att jag själv användt detta knep för att göra slut på en påse Lavazza Rosso som jag köpt i brist på pengar... Nu väntar inventering av Trollhättans stads kaffeutbud!
Inte provat Drops version av denna ännu men tyckte J&Ns var supergrym som espresso, nästa kaffe ner i kvarnen blir da Matteos version! I morse körde jag sista skottet Stumptown Hair Bender, riktigt grym espressoblandning så sörjer lite att påsen är slut...shakiso från J&N, trevligt, men drop gjorde den bättre...
Och snart kommer även Love Coffees version på marknaden! Vi ska försöka åstadkomma en blindkoppning av J&N, Da Matteo, Drop och Love. J&N kändes mer producerad för espresso ärligt talat, den smakade bäst så i alla fallInte provat Drops version av denna ännu men tyckte J&Ns var supergrym som espresso, nästa kaffe ner i kvarnen blir da Matteos version! I morse körde jag sista skottet Stumptown Hair Bender, riktigt grym espressoblandning så sörjer lite att påsen är slut...