Våg till cafelat robot

bjofo461

Member
Hej alla

Nu har jag skaffat en Robot och börjat få till (i mitt tycke) helt OK espresso :) Har börjat snegla på en våg med timer för att försöka förfina processen lite men inser att det verkar vara svårt... Det självklara och dyra valet verkar ju vara en acaia pyxis men tänkte höra om någon har ett tips på en annan våg som inte är riktigt lika dyr (sett att JoeFrex har en våg men verkar som att det har blivit sämre lag time på den på sistone)
 

Jonken

Well-known member
Ja jag har en gammal och en ny JoeFrex. Den nya har bättre display och är lite bredare (utan att bli för stor) men är väldigt slö.

Wacaco Exagram ska passa, samt "WhiteBird KC200" / "SearchPean Tiny2s" (som Flair också säljer) är andra alternativ. Den senare har i alla fall fått blandat omdöme, tror att det är vissa smarta funktioner som inte fungerar optimalt.
 

EddieX

Well-known member
Jag sneglade också länge över Acaia men fick sen en våg i present, en SearchPean Tiny2s.

SearchPean Tiny2s, finns tydligen väldigt billigt ibland på AliExpress. Bifogar en bild så får du lite humm om hur den passar roboten.

Vågen gör det den ska och bra batteritid har den. Enda som kan vara störande är att timern ibland kan starta och stanna (inklusive viktavläsningen) tidigt ifall en ibland kör lite väl lång preinfusion, men det är nog det enda negativa jag har att säga om den.
tiny2s-robot.jpg
 

bjofo461

Member
Tack för tipsen! Det är precis de här vågarna som jag stött på i mina egna sökningar vilket väl bekräftar att utbudet till Robot är rätt så begränsat. Såg att lesswastecoffee hade exagram i lager så lär bli en sådan :)
 

Jonken

Well-known member
Så länge vågen bara är lite för stor går den att använda ändå på det här viset:

acaia_lunar_robot.jpg
(Acaia Lunar som exempel)
 

Forumstatistik

Trådar
14,486
Inlägg
154,168
Medlemmar
19,225
Senaste medlemmen
Nossebro66
Topp