Hej!
Jag funderar på att anmäla mig till en grundutbildning i kaffe meckande, då menar jag grund. Har nämligen sammanlagt gjort tio lattar på ett kaffe jag provjobbade på för ca 2 år sedan. Har nu mognat i mitt intresse för kaffe generellt och behöver veta vilken slags utrustning, böner, roster mm man bör satsa på om man vill driva igång ett kaffe hak. Har sett två på nätet som verkar intresanta. Basic Beige och BARISTA, BAS från Barista Center i Stockholm är det någon som vet någonting mer om dessa utbildningar eller någon annan? Kramar Marre
Jag funderar på att anmäla mig till en grundutbildning i kaffe meckande, då menar jag grund. Har nämligen sammanlagt gjort tio lattar på ett kaffe jag provjobbade på för ca 2 år sedan. Har nu mognat i mitt intresse för kaffe generellt och behöver veta vilken slags utrustning, böner, roster mm man bör satsa på om man vill driva igång ett kaffe hak. Har sett två på nätet som verkar intresanta. Basic Beige och BARISTA, BAS från Barista Center i Stockholm är det någon som vet någonting mer om dessa utbildningar eller någon annan? Kramar Marre