Säljes Två Mazzer kvarnar (en Super Jolly och en Major Electronic) och en Mahlkönig Vario Home

Till salu

uni

Member
Säljer en Mazzer Super Jolly (2008) som har nya malskivor efter ha stått på restaurang. Har några hack i lacken men inget som påverkar något. Har max gått 3 kg genom den sen byte av malskivor. Köpt från Blocket, ingen aning vart den stod innan mig. Står i källaren sen Majorn kom hem. Köpte den för 3000:- så kom med förslag.

Säljer en Mazzer Major Electronic som jag köpte av Restaurang Metro (Malmö) som jag använder än idag som min espressokvarn. Har hopper till den men kör utan hopper och med lite anpassningar för single dosing, kan fota av imorrn när jag är hemma och lägga till annonsen. Återkommer med info om ålder och bild på serienummer. Köpte den för 4000:- så kom med förslag.

Säljer en Mahlkönig Vario Home (2012) som är i princip oanvänd, mindre än ett kilo kaffe har gått genom kvarnen. Kvarnen är köpt härifrån för många år sen av en kille från Smakpatrullen. Var tänkt för jobbet men blev inget av det. Köpte den för 2000:- så kom med förslag.

Finns en gammal annons från 2020 men kom bara skambud och oseriösa förfrågningar då. Testar igen, kan glädja någon!

Har lagt en beställning på en Turin DF83V Variable Speed Coffee / Espresso Grinder med SSP burrs så ser fram emot nästa steg i jakten på "end-game".

Alla kvarnar finns i centrala Eskilstuna.

VH
Lasse

Bilagor​

 

uni

Member
Hej,

Varifrån beställde du din DF83V? vad gick den på totalt?
På deras egna hemsida, men ångrade mig och ställde mig på väntlistan för en Zerno Z1 istället. Upgradeitisen slutar aldrig tyvärr..

11,927:- plus vad moms och import kostar. Så lägg till typ 25-30%.
 
Senast ändrad:

Forumstatistik

Trådar
14,597
Inlägg
155,233
Medlemmar
19,307
Senaste medlemmen
KlarÖga
Topp