Tredje tråden

Kaffegalningen

Brewtal kaffenörd
Var det någon som skrev något om en chatt som kunde integreras eller "bakas in" på forumets hemsida?

Känns som en sån här tråd och folk som "bara" vill prata av sig lite lika gärna skulle kunna vara chattbaserat (är ju inget som behöver sparas för eftervärlden att undersöka direkt. ;) ).

Dessutom skulle det vara trevligare eftersom det ger mer direktkontakt med de man pratar med. :)

Har aldrig pular med IRC kanaler så jag har ingen aning om hur det fungerar, men visst vore det nice att bara kunna klicka på "öppna chatt" i menyn på forumet så får man se alla andra som öppnat det fönstret? Istället för att leta efter kanaler och grejer...:cool:
 

arto

Well-known member
Och aldrig att tredje tråden ska skrotas
icon9.gifNär kommer Brewtus?
 

Kaffegalningen

Brewtal kaffenörd
Nästa vecka ska den väl komma.

En klistrad tråd med en direktlänk till wherever alla håller hus kanske inte vore fel? Hur ska annars nytt folk hitta dit?
 

Kaffegalningen

Brewtal kaffenörd
WARNING, THIS DIGITAL SIGNATURE HAs AN ERROR!
Känns ju tryggt att sparka igång grejer när man får stora varningsskyltar i ansiktet...:eek:hmy:
 

Kaffegalningen

Brewtal kaffenörd
Hmmmnnnn, vill nog helst inte installera mer på den här burken. Den har inte uppfört sig som den ska från början och är inte den stabilaste. Den hatar bland annat allt som kan stavas USB (fast en del prylar KAN få dispans och få fungera).

Jag vill byta ut den men har inte råd, måste ju köpa en kaffemaskin. ;)

Vem är programmeringssnille? Det var någon som tyckte att det fanns chatgrejer som typ "add-on" till forumet. Kan någon kolla mer vad som finns och kanske när något kul/vettigt hittas presentera det till Molarin så får vi se vad han säger?

Han kanske inte ens vill ha det, eller så tar det för mycket av hans tid att fixa? (men då kan väl något datasnille få behörighet att fixa till det? Jag kan inte.).
 

Kaffegalningen

Brewtal kaffenörd
Shoutbox, NU vet jag.

Alla tar en burk (jag föredrar krossade tomater) och drar en tråd till Borås där alla snören knyts ihop, så håller man burken för örat och alla kan prata med varandra som i en snabbtelefon. En "skrikburk" på svenska! :D
 

Dunne

Well-known member
Köpte molinari kaffe igår. Bönorna var bruna och matta till färgen, har jag nästan aldrig sett förrut. Det var artos fel, man ska svara i telefon när folk ringer! !@#

Blev dock gott med mjölk till dom imorse.
 

lupoo

Well-known member
Han är ju en man med sena vanor. Hans kväll brukar börja vid 2 tiden, så vi skall inte ge upp...
 

Forumstatistik

Trådar
14,732
Inlägg
156,148
Medlemmar
19,401
Senaste medlemmen
Olle1
Topp