theseal
Kaffeterroristen
Lite bilder från igår:
Hela gänget
Lina, inte Pernilla
Rosten
Christian, Jetlaggad?
Matte_L.
Robusta?!?!?, Naae!! Per är skeptiskt.
Per är inte bara skeptisk, han är hård också. Mullet to be! Respect!
Per förklarar rostningsprofil, vad som händer med temperaturen i rosten under rostning.
Plind med gröna Hooden.
En man och hans Rost.
"nå, vad säger ni brudar, skall ni med på en sväng?"
Bönor tagna från rosten under processen.
Här kommer det göttiga. Synd att det inte finns internet-gnuggisar ännu. Det luktade GOTT!
mer gött.
Koppning, eller luktning här. Snygga frisyrer.
Här började det riktigt spännande, 4 grupper skulle göra varsin espressoblend från 5 sorter.
Tamp-eli-tamp.
Per är förvånad över att "våra" blends innehåller mer syra än Pers egen.
Dom fem bönorna. Nån med koll kan vän berätta vad det var vi använde. Ettan närmast kameran
Plind delar med sig av sin kunskap, denna killen har koll mina vänner.
Här fick vi en sjukt kul giveaway, dagens rost, en El Salvador som rostades med två olika profiler.
STORT TACK Alla för en mycket givande kväll. personalen på da Matteo sitter inne med en beundransvärd mängd kunskap om och kärlek till kaffet, sen är dom riktigt trevliga att hänga med. Hur toppar vi detta
Jag passar på att be om ursäkt för den keffa vitbalansen, att kombinera 3 olika ljuskällor är svår.
Hela gänget
Lina, inte Pernilla
Rosten
Christian, Jetlaggad?
Matte_L.
Robusta?!?!?, Naae!! Per är skeptiskt.
Per är inte bara skeptisk, han är hård också. Mullet to be! Respect!
Per förklarar rostningsprofil, vad som händer med temperaturen i rosten under rostning.
Plind med gröna Hooden.
En man och hans Rost.
"nå, vad säger ni brudar, skall ni med på en sväng?"
Bönor tagna från rosten under processen.
Här kommer det göttiga. Synd att det inte finns internet-gnuggisar ännu. Det luktade GOTT!
mer gött.
Koppning, eller luktning här. Snygga frisyrer.
Här började det riktigt spännande, 4 grupper skulle göra varsin espressoblend från 5 sorter.
Tamp-eli-tamp.
Per är förvånad över att "våra" blends innehåller mer syra än Pers egen.
Dom fem bönorna. Nån med koll kan vän berätta vad det var vi använde. Ettan närmast kameran
Plind delar med sig av sin kunskap, denna killen har koll mina vänner.
Här fick vi en sjukt kul giveaway, dagens rost, en El Salvador som rostades med två olika profiler.
STORT TACK Alla för en mycket givande kväll. personalen på da Matteo sitter inne med en beundransvärd mängd kunskap om och kärlek till kaffet, sen är dom riktigt trevliga att hänga med. Hur toppar vi detta
Jag passar på att be om ursäkt för den keffa vitbalansen, att kombinera 3 olika ljuskällor är svår.