Den enda anledningen att operakällarn och dylikt använder lavazza är för att dom mer eller mindre är köpta av lavazza. Resturanger och sponsrade ställen vet inget om kaffe och att säga att Stor kommersialismLavazza skulle vara bra är det samma som att säga att Mauro är jordens gourmetkaffe. Det är nämligen samma blandningar bara att dom ena säljer mer bajs än dom andra.
En kvarn med ett bra kaffe + en bra barista = bra
:lol: Det roligaste jag läst på länge! Tack för ett gott skratt, mumrik!
Vad tror du själv Treefinger? Robusta, som egentligen inte klassas som kaffe utan kaffesurrogat i dom flesta länder, använder Italienarna och drygar ut arabica med för att spara pengar och det är skitbilligt på grund att det är äckligt. Det är känt i hela världen utom i detta forumet att kaffeimperier som starbucks och lavazza pressar hela världen och fattiga människor på pengar, köper dåligt kaffe och blandar det.
Dom har sina ekonomiska resurser tack vare att dom köper skräp och säljer dyrt i fina förpackningar. Mauro kör samma stil, men dom är utan snygga förpackningar.
Man blir störd på att folk höjer sånt skit till skyarna och man undrar om folk använder sina smaklökar eller bara försöker vara varandra till lags..
men det är roligt att primafila ändå är igång. När dom byter sort ska jag tagga dit igen och dra några javor.
Vad tror du själv Treefinger? Robusta, som egentligen inte klassas som kaffe utan kaffesurrogat i dom flesta länder, använder Italienarna och drygar ut arabica med för att spara pengar och det är skitbilligt på grund att det är äckligt.
Det är känt i hela världen utom i detta forumet att kaffeimperier som starbucks och lavazza pressar hela världen och fattiga människor på pengar, köper dåligt kaffe och blandar det.
Man blir störd på att folk höjer sånt skit till skyarna och man undrar om folk använder sina smaklökar eller bara försöker vara varandra till lags..
Jag håller med NiklasM, ta bönsnacket i en annan tråd.
Jag blir alltid lika glad när jag kommer in i en butik, resturang, kafe...och personalen brinner för det de håller på med. Att få någon annans åsikt om något kan ju göra mej lite klokare också om jag har tur. Även om jag inte alltid delar dennes åsikter.
Jag tycker Primafila är toppen, killen som har det brinner för vad han håller på med och det märks. Kaffet har alltid varit väldigt bra och jag har aldrig blivit besviken när jag varit där. Det är befriande att få höra lite kaffeskvaller, tips om maskiner och mjukvara från någon som verkar ha lite koll.
Många ställen inklusive de bättre ställena i Stockholm har varken tid, lust eller verkar veta vad, hur och varför de serverar kaffe. Det hade lika gärna kunnat stå väldresserade kaffeapor bakom spakarna.
Fram för fler ställen med genuint intresserad personal som dessutom kanske kan berika min egen tankegång angående bönor, mjölk och tekniker.
/fs