Nyuppdaterat!

Chilhuacle

Well-known member
Fast å andra sidan funkar sidan väldigt snabbt precis... Nu!!. Kanske bara var något temporärt?

Testade på den gamla datorn och det var lite snabbare nu, största skillnanden var mellan ie och firefox - långsammare med den senare. ie delade aldrig av sidan alls. Typiskt, jag som alltid använder firefox annars. Jaja, i-landsproblem...
 

Molarin

Well-known member
Jag misstänker att det hänger på respektive bloggs server. Om någon av dem laggar så blir det segt här med. Märktes tydligt i går när dannes blogg låg nere.
 

treefinger

Well-known member
Det står "ansluter till rotation.affiliator.com" väldigt länge på firefoxen. Kanske är den sidans koppling som riktigtkaffe väntar på?
 

Bjarne

Well-known member
största skillnanden var mellan ie och firefox - långsammare med den senare.

Prova att avinstallera de tillägg till Firefox som du absolut inte behöver. Jag gjorde det och fick upp farten rätt ordentligt. Den var pinsamt tung förut och kunde låsa sig på typ aftonbladets sidor medan RAM tickade uppåt 100MB. Makalöst!


Oftast kör jag IE (7) och det lirar som det ska. Visst tar sidorna lite tid på sig att ladda, men jag kan inte peka på orsaken.
 

Bjarne

Well-known member
90% av problemen med "hängda" websidor är väl alla banner-sajter som är överbelastade och säkert inte uppgraders som de borde, bara för att krama ut lite extra vinst till ägaren ;)
 

Bjarne

Well-known member
Om banners skulle ladda i s.k. IFRAME's tror jag det skulle bli aningens bättre. Då är inte själva huvudsidan lika beroende av att vänta in tröga sajter innan den ger klartecken att allt är renderat i webläsaren. Dock är inte IFRAME's alltid önskvärt det heller...
 

Bjarne

Well-known member
Personligen upplevde jag ingen direkt skillnad mot tidigare så fler måste få tycka till. Kan vara att jag har tur också med laddningstider (Bredbandsbolaget 20/3 Mbit)

Självklart behövs banners för sajtekonomin, så jag håller tummarna att det rullar vad som än väljs :)
 

wesaft

Well-known member
Sidan har nästan alltid gått fort för mig (BBB)
klart man ska maxa sin firefox med addons, det är ju det som är grejen :)

edit: hhmm, kan vara för att jag blockar reklamen, förlåt
 

Kaffegalningen

Brewtal kaffenörd
Gick nog lite snabbare. Men jag har aldrig märkt av det här tidigare, kanske är det mixen med både reklam och bloggeri-länkarna som blir för mycket?
 

UngtKaffe

Member
Blev jätte glad när jag såg den nya sidan :) ser riktigt proffsigt ut och färgerna är toppen. Bra jobbat för det goda hantverket !
 

Lassekongo

www.gokaffe.se
Me like!

Ser dessutom att infon om maskin, kvarn mm återkommit i listan under personegenskaperna vid inläggen! Säger som Fylking: Äntligen!

Har inte sett något problem eller slöa laddtider heller för den delen med denna uppgradering... Mac och Safari är INTE ett argument att det går snabbt eller dyl...:lol:
 

Senaste inläggen

Forumstatistik

Trådar
14,655
Inlägg
155,650
Medlemmar
19,353
Senaste medlemmen
Massor
Topp