Mer om koppar och fat

Jag hade tänkt införskaffa ett komplett set espresso och cappuccino koppar med fat och har därför lite frågor att släppa loss på detta forum.

Vilka fabrikat håller den bästa klassen på godset?
Jag tänker främst på fabrikat som I.P.A., Tognana, Ancap.
Som nämnts i tidigare diskussioner så är Ancap nollporösitets-fältspatsporslin.
Finns det fler tillverkare som håller nollan i porösitet?
Hur är espressokopparna från Ancap inuti? Har de rund botten som Illy's koppar från IPA eller har de kant? Jag gillar personligen Illy's koppar i botten, tyngden, formen, tjockleken.
Sen ser man ju koppar till höger och vänster (på internet) utan att veta vem som tillverkaren är.
Vet någon till exempel vilket fabrikat Monterivas koppar är av?
Vet någon vilket fabrikat det är på La Marzocco's små sköna koppar?
Vem gör Rancilios, Moak, Saecos koppar?
 

Senaste inläggen

Forumstatistik

Trådar
14,677
Inlägg
155,777
Medlemmar
19,370
Senaste medlemmen
Gurkanshörn
Topp