johey
Well-known member
Jag har hört talas om att man kan krydda sitt kaffe med diverse lustigheter, såsom kanel, kardemumma och även mandel (?). Är det någon här på forumet som brukar göra det, eller har några åsikter eller erfarenheter av det?
Själv har jag provat att pudra lite kanel i filtret ovanpå kaffet. Före bryggningen alltså. Det "funkade". Första och andra koppen var angenäm, men sen blev det tjatigt.
Just nu sitter jag och dricker en kopp jag har kryddat med - slå mig inte nu - svartpeppar. Jag vet inte vad jag ska säga. Det är en intressant smak, men jag vet inte om jag ska prova detta igen.
Om man ska krydda sitt kaffe, är det då så man gör? Alltså, slår i kryddan i kaffet efter malningen men före bryggningen?
Alla idéer, åsikter och tips är välkomna.
Själv har jag provat att pudra lite kanel i filtret ovanpå kaffet. Före bryggningen alltså. Det "funkade". Första och andra koppen var angenäm, men sen blev det tjatigt.
Just nu sitter jag och dricker en kopp jag har kryddat med - slå mig inte nu - svartpeppar. Jag vet inte vad jag ska säga. Det är en intressant smak, men jag vet inte om jag ska prova detta igen.
Om man ska krydda sitt kaffe, är det då så man gör? Alltså, slår i kryddan i kaffet efter malningen men före bryggningen?
Alla idéer, åsikter och tips är välkomna.