Jope


jope

Well-known member
Näste man redo för presentation.

Bor i Jönköping, jobbar som konsult och projektledare. Hemma pågår just nu den fantasiska uppgiften att lära en 2,5 åring samt en 6 månaders (kanske inte lilltjejen än) att den där silvriga burken inte är en leksak...det är bara pappa som, eeh, gillar att leka med den…hmm :? . Ofta på resande fot, det tog inte lång tid innan frugan ringde och ville veta hur man startar kärnkraftverket (hennes första spontana namn på skönheten), hon var inte sugen på bryggkaffe längre…den helgens otaliga koppar gav resultat.

Relativt nyligen tagit mig från ”kaffe-svensson” som sörplar Gevalia till att uppskatta en god espresso. Nybliven ägare till en Isomac Tea med Innova kvarn, via annons har en trångbodd tjejen i Stockholm numera aningens mer plats i sin ettas ”kök”.

I övrigt är jag biten men inte fanatisk…ja ja ja, ta nu inte illa upp, men jag tror en del av er har ett något större intresse än mig kring att skapa den perfekta koppen :roll:
Jag vill sitta och njuta av goda, stabila koppar och vid besök vill jag kunna servera en god espresso, eller variant med mjölk, men låter proffsen fixa höjdpunkterna. Det är också mitt grundläggande krav på caféer, en kopp som är sämre än det jag gör hemma är med andra ord sämre kaffe än en kaffeintresserad Svensson fixar hemma…men jag går ju till proffs för att få min kaffe.

Ska bli kul att hänga i denna virtuella kaffebar och ska göra vad jag kan för att bidra till god stämning och intressanta diskussioner.
 

Cheffalo

Hedersmedlem
Välkommen!
Alla kan inte vara supernördiga, man kan vara "normalt" nördig också :wink: Känn inget krav!
 

jope

Well-known member
:D
...tiden får väll utvisa vilken nördhetsfaktor jag hamnar på, men jag ska hjälpa till att sänka genomsnittet...
 

Forumstatistik

Trådar
13,943
Inlägg
150,124
Medlemmar
18,726
Senaste medlemmen
CharlesP
Topp