Hur får man centimetertjock crema?

Wilderwein

Well-known member
Såg att när plind fotade den nya BFC maskinen fick han extremt tjock (enligt mig då jag inte ens fått hälften) crema. hur går man till väga finns det något trix eller har det bara med kaffesort och malning/packning att göra?
tack på förhand
 

Molarin

Well-known member
Med din utrustning (ECM Giotto P och Anfim Best) ska det inte vara några problem. Vad kör du för kaffe? En hyfsat nyrostad påse De Luxe kommer att tillfredsställa alla dina créma-drömmar! :)
 

Wilderwein

Well-known member
Tack för snabbt svar, man hinner ju knappt läsa runt innan. ;)
Jag har använt moteriva conquesta. Tror du mer på De Luxe så ska jag testa det!!
 

arto

Well-known member
Alltid vid en nyöppnad påse av Mauro D L eller C C blir de så för mig. Helt fluffigt sjukt :lol:
 

Forumstatistik

Trådar
14,677
Inlägg
155,778
Medlemmar
19,370
Senaste medlemmen
Gurkanshörn
Topp