Henrik

P

punktcom

Guest
Hej på er alla!

Jag tycker att detta är det bästa forumet att växla kunskaper och idéer på inom kaffe. Har redan fått mycket hjälp och det är jag tacksam över. Befinner mig dock fortfarande i "rookie stadiet" och har mycket kvar att lära i denna djungel innan jag kan hjälpa andra :)

Jag kan tillägga att jag är 25år och jobbar som grafiker på en dagstidning i Malmö. Har nyligen införskaffat mig en Isomac Giada med tillhörande kvarn och sumplåda som jag hittills är nöjd med!






[/img]
 

Form

Well-known member
Flyttar du runt mjölken (antar det är Skåne Mejeriers Baristamjölk) alltid när du fotar?
 
P

punktcom

Guest
Haha, ja, aningen arrangerat :) Alla delarna är inte på plats. Var är kopparna? Handtaget? Diskutera lite kring det :)
 

Form

Well-known member
Haha, ja, aningen arrangerat :) Alla delarna är inte på plats. Var är kopparna? Handtaget? Diskutera lite kring det :)

Har en teori!

Efter en lyckad kopp så är handtaget i disken, kopparna står i skåpet. Dom tas fram i lagom tid innan använding. Mjölkkartongen måste vara tom och har lämnats framme med flit bara för att den är lite nördig. Sen är den ju ganska snygg också!

En liten filosofi eller kanske man ska säga analys om några foton...
 

Joakim C

Well-known member
Undra om herr Grafikern inte har lagt till ett par extra små hi-lights på maskinen, eller så är du bara en baddare på att polera kanske? Fast varför slita hårt med trasa när Photoshop gör det så mycket bättre. ;-)

ps. Titta förbi Melvins på torsdag och träffa lite andra kaffetokar i Malmö vetja.
 

Senaste inläggen

Forumstatistik

Trådar
14,677
Inlägg
155,776
Medlemmar
19,369
Senaste medlemmen
MinKoppKaffe
Topp