Certifierad espresso och cappuccino

Stefan Böna

Mr Microtext
Vad bra det skulle vara!

Tänk att kunna säga: "Näeh, jag ger inte mycket för en ocertifierad tungskållare hos Nah-nah-nahs Café (fingerat namn)..."

Tänk att veta att man gör en certifierad cappis till sina gäster... :D

//Stefan (som hellre dricker certat än ocertat kaffe)
 

Bjarne

Well-known member
Håller med Bo Hagström att det kan bli svårt då idealen väger olika, men kan man på något sätt hitta vettiga riktlinjer för hantverket borde effekterna och kundnyttan bara bli bättre.

Bara de inte gör som med Champagne, som bara får tillverkas på bestämd ort. Då blir väl mina hemma-cappuccinos liktydigt med "hembränning" och dessutom olagligt...hmmm
 

Forumstatistik

Trådar
14,965
Inlägg
157,899
Medlemmar
19,573
Senaste medlemmen
chrkleemann
Topp