hahaha. Jag hade serverat den perfekt helt enkelt![]()
jag gör de hur mkt som helst, känns fortfarande för tunn.
Ska göra ett nytt test snart.
Va har ni för gästböna eller va man ska kalla de nu på jobbet?
Kör ni med panama fortfarande?
Har du koll på vilken temeratur mjölken har när du slutar skumma. Om den blir för varm så dödar du skummet och får tunnare mjölk.
Mm. Jag vet. Det är en klassiker att pudra espresson med lite kakao, den smälter lätt, och när du häller mjölken får du fin kontrast och piffar upp arten en del. Riktigt snyggt tycker jag själv, men jag säger då att det är cappuccino med choklad. För det kanske är gott, det kanske är snyggt, men inte är det cappuccino i sin rena form. Han gör så, aldrig jag. Jag skulle aldrig bli glad av att få kakao om jag inte beställer det. Men men, vi har alla lite olika åsikter om det där tror jag.
hahahaha vad är det då?"Men då är det ju inte cappuccino?"
jag dricker ingen kaffe med mjölk![]()