Nu har jag skaffat mig ett naket porta och känner mig som ett barn på julafton. Körde två shots ikväll. Kom gärna med respons. Tror att det gick ganska fint faktiskt.
Det ser bra ut, men svårt att säga så mycket utan att riktigt kunna bedöma volym eller smak. Jag vet inte om fotot ger en rättvis bild av verkligheten, om den gör det så verkar du ju i vilket fall vara uppe i rätt temperatur.
Men jag vill veta mer, vad är det för kaffe? Smakade det bra?
Aha! Det var Mauro Deluxe som iofs är rätt enkelt kaffe att jobba med tycker jag om man vill ha crema. Det smakade okej, men behöver nog finjustera lite. Jag flushar alltid så att lampan tänds. Sedan maler jag, tampar och när lampan släcks kör jag igenom tills det slutar "fräsa" och väntar ett par sekunder. Då upplever jag att det blir bäst shot i Silvian. Extraktionen såg väldigt fin ut, synd att jag bara hade mobilen och dålig belysning...
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa till att anpassa innehållet, skräddarsy din erfarenhet och hålla dig inloggad om du registrerar dig som medlem.
Genom att fortsätta använda den här webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.