Hej fölk
När jag nu går i lite uppgraderingstankar så hoppas jag på lite råd och hjälp härifrån. Det är så att jag nu sitter på en isomac napolissima och en prof inox-kvarn...
Har ett tag funderat på att byta maskin till en gaggia classic. Det jag funderar över är om jag måste (alt. bör) byta kvarn också. Inoxen är väl inte så väl omtalad här på forumet även om jag tycker att den fungerar rätt bra hittills (har dock bara krups att jämföra med
Jag förstår att jag kan få svar som att "byt, m203 tex är mycket mycket bättre", och det inser väl jag också. Det jag snarare undrar över är om maskinsuppgraderingen blir "onödig" om jag inte byter kvarn, eller kommer jag att märka en klar skillnad ändå?
Just nu är det inte ett alternativ att införskaffa både och. En av anledningarna är att min inox är rätt ny och jag (läs: min sambo) gillar inte tanken på att köpa en ny kvarn så snabbt inpå den förra..
Lång fråga bidde det, men grundfrågan är iaf fetad
När jag nu går i lite uppgraderingstankar så hoppas jag på lite råd och hjälp härifrån. Det är så att jag nu sitter på en isomac napolissima och en prof inox-kvarn...
Har ett tag funderat på att byta maskin till en gaggia classic. Det jag funderar över är om jag måste (alt. bör) byta kvarn också. Inoxen är väl inte så väl omtalad här på forumet även om jag tycker att den fungerar rätt bra hittills (har dock bara krups att jämföra med
Jag förstår att jag kan få svar som att "byt, m203 tex är mycket mycket bättre", och det inser väl jag också. Det jag snarare undrar över är om maskinsuppgraderingen blir "onödig" om jag inte byter kvarn, eller kommer jag att märka en klar skillnad ändå?
Just nu är det inte ett alternativ att införskaffa både och. En av anledningarna är att min inox är rätt ny och jag (läs: min sambo) gillar inte tanken på att köpa en ny kvarn så snabbt inpå den förra..
Lång fråga bidde det, men grundfrågan är iaf fetad