Jag har varit på Blue Chip Café (praktikplats) ett tag och tränat på att göra gott espresso, caffe latte, cappuccino etc. Jag har fortfarande inte lyckats få till det med det krämiga skummet. Det ser ut som en blandning mellan "Bra skum" och "Inte så bra skum": http://www.beige.nu/3.2.asp
Däremot så blir kaffet otroligt, fantasiskt gott och våra kunder lovordar resultatet. Men nu är det så att vi strävar efter att göra "the perfect cup", inte på det snobbiga viset, utan mer för att vi vill ge kunderna det bästa.
Är det någon som vet vad jag kan göra för att få till ett härligt skum?
Däremot så blir kaffet otroligt, fantasiskt gott och våra kunder lovordar resultatet. Men nu är det så att vi strävar efter att göra "the perfect cup", inte på det snobbiga viset, utan mer för att vi vill ge kunderna det bästa.
Är det någon som vet vad jag kan göra för att få till ett härligt skum?