Pavoni Espresso Plus Lusso

ninjamac

Member
Har hittat en beggad sån men har haft väldigt svårt att hitta något om den alls. Det verkar ju vara en enklare konsumentmaskin och jag letar efter något sådant till min bror. Vet inte hur den jämför sig med enklare Isomacs, Gaggias, etc. Någon som har koll på denna? Det är alltså denna det handlar om.
 

jojo

Well-known member
Jag skulle ha valt nån med en riktig filterhållare i metall. Den ser ut att vara någon sorts grej i plast.

Satsa på en Gaggia Classic eller en Isomac Giada istället.
 

Kaffegalningen

Brewtal kaffenörd
"[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]The Espresso Crema filter holder allows a pre-infusion of water under high pressure giving maximum extraction of taste and aroma from your coffee."

Får det att låta som något "crema enhancing filter". Är det det är det något som bör undvikas som pesten. De fungerar halvdåligt som bäst, och aldrig riktigt bra. :angry:
[/FONT]
 

ninjamac

Member
Nå, misstänkte nästan att det väl en väl billig maskin.. Men man vet ju aldrig, en och annan billig maskin som faktiskt kan göra kaffe har ju trots allt slunkit igenom. Tack för svaren!
 

Fabian

Well-known member
Den där maskinen har precis det KG talar om, och det bör man i alla lägen undvika! En anledning till att du hittat så lite om den är att den inte går under exakt det namnet här i Sverige. Kolla här:

http://www.kaffegrossisten.se/shop/?artnr=45-99110

Men satsa på t ex en Rancilio Silvia istället, samma pris, men mycket bättre och mer kompetent maskin. :)
 

Forumstatistik

Trådar
14,732
Inlägg
156,148
Medlemmar
19,401
Senaste medlemmen
Olle1
Topp