Max


brundle

New member
Hittade hit idag (29 juni), och kände mig närmast tvingad att direkt ansluta mig till sällskapet. Mitt intresse för kaffe är för stort för att inte göra det.

Jag är imponerad av de fantastiska maskiner som många av er andra har, själv har jag bara en blygsam men snygg francisfrancis X1:a som ser ut såhär:

Som ni säkert vet så kommer X1:an som standard med podsfilterhållare, och den använde jag i ett par år för att jag inte visste bättre. För några år sedan kompletterade jag maskinen med en filterhållare för riktigt kaffe och gör sedan dess en helt acceptabel produkt (givetvis maler jag själv också, med en billig men bra bosch-kvarn).

Man hittar mig med allra största säkerhet in real life på vasastads-caféet Salino's dagtid, som har stockholms bästa kaffe som jag ser det, eller på internet på bloggen Gubbsoda (http://gubbsoda.blogspot.com) där jag ibland också skriver om just kaffe.
 

brundle

New member
Kul att du gillade den iallafall. Gubbsoda är ju en ventil för mina ofta överilade känslostormar, och ganska mycket på inte riktigt allvar dessutom.
 

Forumstatistik

Trådar
14,010
Inlägg
150,536
Medlemmar
18,788
Senaste medlemmen
Ollemolin
Topp