Säljes lagom mini såld

Till salu

Kaffeälskaren

Active member
säljer min lagom mini som jag köpte för exakt en månad sedan men kommit till ytterst lite användning då jag oftast använder min key för espresso, Pietro för filter och lagom som decaf kvarn vilket jag dricker sällan och har därför haft lite användning av den. Den har använts ytterst sparsamt. Därför tänkte jag höra om någon eventuellt är intresserad av att köpa den? Kommer med väska i så fall. Tänkte mest höra om det finns intresse. Har ännu inte riktigt bestämt mig för att sälja.

Köpte den för 5999kr på Baristashopen plus väska från option 0 för 569kr. Lagom mini kommer med pågående garanti och en väska till den som jag köpte via option o.

Dm:a mig vid intresse.

Pris: 4999kr
 

Bilagor

  • IMG_4029.jpeg
    IMG_4029.jpeg
    1.4 MB · Visningar: 6
  • IMG_4030.jpeg
    IMG_4030.jpeg
    1.5 MB · Visningar: 6
Senast ändrad:

Kaffeälskaren

Active member
Hej,
Då jag köpte den för 5999 Baristashopen nyligen kan jag tänka mig släpps den för 5200-5500 och då kan jag tänka mig inkludera väskan till den som jag köpte för 584kr från option o.
 

Kaffeälskaren

Active member
Hej,
Jag har tyvärr inte testat df64 gen2 bara gen1 och med the stock burrs från Itamill. Det är svårt att jämföra koniska malverk som lagom mini har med malskivor pga hur de maler. Men generellt så bidrar koniska med mer fines än malskivor. Dock skiljer det sig mellan koniska och koniska. Lagom mini har moonshine burrs som är tillverkade främst för filter men kan också göra espresso. Detta innebär att de producerar väldigt lite fines jämfört med andra koniska malverk. Och just det gör att espresson från lagom mini är mer klar där man kan urskilja smaktonerna pga att det är väldigt lite fines.

så det du kan förvänta dig av espresson från lagom mini är en ganska tunn i kroppen men där smaktonerna kommer fram.

Dock är lagom mini mer en resekvarn kanske än en espresso kvarn då man inte rekommenderas använda den till alltför många espresson om dagen. Tror jag gjort 3 espressos totalt med den. Använt den mest för filter.
 

Forumstatistik

Trådar
14,772
Inlägg
156,497
Medlemmar
19,427
Senaste medlemmen
cuslnewbrnd193
Topp