(löst) Entry maskin för e61 - Ca 6 000 kr

Estrobeda

Active member
Hej, jag är nyfiken på e61 maskiner och vill se ifall det finns någon som säljer en maskin som kan vara en bra start om man gillar att meka och brygga.

Min total budget är tyvärr bara runt 6000:- det är alltså inkl eventuella reparationer och underhåll så jag är väl inte särskilt förvånad om det inte finns något inom räckhåll. Men jag tänker att det är bättre att försöka än att inte ens ha kollat.

Jag är alltså väldigt nyfiken på e61 maskiner, inte bara för att det är en stor uppgradering för mig utan för att jag tycker att det verkar kul att meka med dem också. Med det sagt så är jag inte riktigt lika intresserad om exempelvis kokaren behöver reparationer pga eventuella beläggningar osv nötts ut osv.

Om någon har en maskin som verkar uppfylla min önskan eller om någon har tips på hur man kan hitta en maskin att starta på för att se om det ens är så kul som det låter så är jag intresserad av att lyssna 😁.
 
Senast ändrad:

Estrobeda

Active member
Jag lyckades få tag i en bezzera Magica S för 4k, den behöver tydligen lite kärlek men jag vill ju meka så den är förhållandevis en bra match för mig.

Tusen tack för tipset iallafall 😁
 

Forumstatistik

Trådar
14,771
Inlägg
156,490
Medlemmar
19,427
Senaste medlemmen
cuslnewbrnd193
Topp