Kaffevagnen - nu Bar Italia

majk

Well-known member
Svängde förbi kaffevagnen som stod upställd på Avenyn i dag. Tydligen är det nu Bar Italia som står för personal och utbud i något slags sammarbete med Mahogny. Vagnen är numer svart med Italias logotyp i vilket fall som helst. Kaffet smakade emellertid lika bra som borta på Prinsgatan, om än serverad i pappersmugg.

/Majk
 

wesaft

Well-known member
Testade en enkel från vagnen idag, den satt fint i solen.
Den var godare än den jag fick på prinsgatan, ska ta mig tillbaka dit igen någon gång.
Smakade även på en latte som var god.

Jo, snackade lite med den kaxiga men vänliga baristan, de kommer köra fotbolls vm på storbild på prinsgatan, bakprojektion på fönstret så man kan sitta ute och kolla. Först klart lagom till Italiens första match såklart.
 

Cheffalo

Hedersmedlem
Aha, därför de höll på att täcka för fönstren sist jag cyklade förbi! Undrade just vad de höll på med..
 

LL

Well-known member
wesaft sa:
Jo, snackade lite med den kaxiga men vänliga baristan,

Haha, Tommy är lite för italiensk bara. Kolla in hans arbete när det trippar fram små söta flickor, då går munlädret igång i 180!

Kul grepp med backproj på fönstret.

Jag blev också något förvånad när jag såg att det var Bar Italia och inte Mahogny i vagnen. Är det någon som kan ta reda på hur och vad som hände?
 

wesaft

Well-known member
De hade enklare att få fram bra personel och de ville ta över den helt enkelt sa Tommy(ja, måste varit han) när jag frågade.
Fast hur det gått för vagnen innan och vilken deal de har med mahogny har jag ingen aning om. står "sponsored by mahogny" på sidan.
 

Forumstatistik

Trådar
13,943
Inlägg
150,121
Medlemmar
18,726
Senaste medlemmen
fredrikcorin
Topp