Kaffe af Six Enough


Kaffe

New member
Hej!
Jag heter Simon Wagemyr och är också känd som Kaffe. Jag har ett genuint kaffeintresse, dock åt det lite smalare hållet kanske då jag inte har mycket för latte och annat utan gillar mest svart kaffe eller espresso, givetvis naturell så att kaffet får tala för sig själv utan en massa annat konstigt i som socker eller mjölk (förövrigt är jag vegan och dricker inte ens mjölk, men jag hade heller inte i mjölk i kaffet innan jag blev vegan heller, så det har inget med den saken att göra ursprungligen.)
Jag har inga häpnandsväckande maskiner som gör überkaffe eller sådant, jag helt sonika kör på mormors gamla perkulator och det blir goa grejjer i den med, ta mig tusan ;)

Förutom att vara en kaffedrickare är jag musiker och spelar i bandet Six Enough (www.sixenough.se) och när jag inte spelar med gossarna där pluggar jag ljudteknik i Solna eller spelar med något annat lite mindre projekt. Dessutom har jag ett intresse för datorer, men är kanske lite för lat för att riktigt kalla mig datornörd. Jag hade varit en med bara ett uns mer ork. ;)

Vad som mer intresserar mig är alternativkonst, gärna med eld. Själv håller jag ganska mycket på med Devilsticks och lite annat i samma genre. Mer än så kanske jag ska skippa att prata om och om det vore så att någon stackare skulle vilja få ut mer av mig och mina intressen är det bara att fråga på. :)

Sannolikheten att jag blir en konstant del av detta forum är nog tyvär relativt små, men vem vet. Det får framtiden avgöra helt enkelt.

Over and out.
//
Kaffe af Six Enough
 

Cheffalo

Hedersmedlem
Aha, så intressant!
Jag för några år sedan:Bidde inte så mycket mer än så, men kul var det! :lol:

(hade riktigt skruttig dig.kamera för fyra år sedan...)
 

Forumstatistik

Trådar
14,010
Inlägg
150,536
Medlemmar
18,788
Senaste medlemmen
Ollemolin
Topp