Figurehead


Figurehead

Active member
Hej pågar och töser!

Här är jag; en helt vanlig 26-årig kille som bor tillsammans med min sambo och våra två katter i en relativt stor lägenhet i centrala Malmö.

Jobbar för tillfället på Sveriges tredje största flygplats men börjar om några veckor att pendla över sundet till Kastrup istället.

När jag inte jobbar så spelar jag trummor med mina två band samt att umgås med nära och kära samt att äta och dricka gott (läs: falafel och kaffe; dock ej samtidigt). Favoritkaffet gör Johan & Jonas på Solde men jag vill också kunna så det är anledningen till att jag registrerat mig efter en period av smygläsning; förlåt...

Min blygsamma espressohörna hemma består av en FrancisFrancis X1 med "riktigt" kaffefilter som givetvis är röd samt en Isomac Prof Inox-kvarn. Har dock konstaterat att jag snart vill byta upp mig och har spissat på en BFC Perfetta och en matchande kvarn till detta ändamål men efter att ha totalrenoverat vardagsrummet ser det tråkigt glest ut på banken för tillfället så det får nog tyvärr vänta.

Där har ni mig.... Hej så länge!
 

Molarin

Well-known member
glest på banken eller bänken, den eviga frågan.

Välkommen!Undrar föresten om Solde hade en dålig dag när jag var där?
 

Figurehead

Active member
Ja banken är nog ett större problem än bänken i detta fallet =)

Ja onekligen en dålig dag verkar de ha varit... Är iofs en simpel amatör själv men jag tycker det är fantastiskt.... Ett plus även för deras baguetter som är riktigt fina!
 

Forumstatistik

Trådar
14,010
Inlägg
150,536
Medlemmar
18,788
Senaste medlemmen
Ollemolin
Topp